Brand new tijdens de SMTB 2019 | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Lisanne Klopper

Brand new tijdens de SMTB 2019

Schouten, Bercomex en de servicepartner voor deze beide bedrijven Invaro Services and Supplies (voorheen SchoutenBercomex) trappen gezamenlijk het jaar af.

Op 8, 9 en 10 januari zijn ze te vinden op stand 3C06 op de SMTB beurs in Vijfhuizen. Tijdens deze dagen is het nieuwe uiterlijk van de drie bedrijven te zien.
 
Gloednieuw 
Bercomex en Schouten zijn in een nieuw, fris jasje gestoken. SchoutenBercomex heeft zelfs een nieuwe naam gekregen; Invaro Services and Supplies. Alle drie bedrijven behoren tot de Invaro Agri en Horti Technology Group. Met deze nieuwe logo's en namen wordt teruggekeerd naar de basis: ontwikkelen, waarmaken en bevlogenheid.

Meer info op www.invarogroup.com 
 

 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>