Het is weer tijd voor Bulb Bouquet | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Fotostudio Gerard-Jan Vlekke
Fotostudio Gerard-Jan Vlekke (Fotostudio Gerard-Jan Vlekke)

Het is weer tijd voor Bulb Bouquet

Nu het nieuwe jaar is aangebroken, is ook het seizoen van Bulb Bouquet weer van start gegaan.

De ambachtelijke tulpenschoven van Kwekerij Visschedijk zijn al jaren een groot succes in binnen -en buitenland. Ook dit seizoen zal Bulb Bouquet in verschillende kleuren en formaten de harten van vele Europese consumenten veroveren.

Ambachtelijk gebonden
Zorgvuldig met de hand geplukt en op een ambachtelijke manier gebonden; Bulb Bouquet is net even anders dan de oer-Hollandse bos tulpen. Doordat de bollen nog aan de tulpen vastzitten, kan deze 'bos' tulpen zelfstandig blijven staan. De bollen houden de bos sterk, waardoor de consument langer van de schoof kan genieten. Zowel binnen als buiten is dit product een ware eyecatcher. De afgelopen jaren is de populariteit van Bulb Bouquet steeds verder toegenomen en is Bulb Bouquet ook online te koop via webshop Frederique's Choice. Bulb Bouquet is vanaf heden beschikbaar bij Kwekerij Visschedijk en zijn tot en met Pasen verkrijgbaar in schoven van 10, 15 en 20 tulpen.

Europees succes
De kleurrijke tulpenschoven zijn niet alleen in Nederland een succes, ook buiten de landsgrenzen heeft Bulb Bouquet een flinke fanbase. Met name in Zuid-Europa heeft het merk de afgelopen jaren aan de weg getimmerd. Vele consumenten verrassen Kwekerij Visschedijk regelmatig met foto's van hun vrolijke Bulb Bouquet en plaatsen deze op hun socialmediakanalen zoals Instagram en Facebook. Bulb Bouquet wil de Europese consument graag inspireren met mooie en verrassende beelden en heeft de afgelopen jaren honderden fans verzameld op social media. Ook dit seizoen zal Bulb Bouquet blijven verrassen met inspirerende, nieuwe beelden en winacties. 
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>