Afbeelding
Foto: special orchids

Special Orchids neemt Meewisse Orchids over

Algemeen

Special Orchids verstevigt positie jaarrond cymbidiumteelt door overname Meewisse Orchids.

Special Orchids groeit en investeert in de toekomst. John en Wim Bos hebben per 1 januari jl. Meewisse Orchids overgenomen, een kwekerij gespecialiseerd in de teelt van snij-Cymbidiums in de zomerperiode. Special Orchids verstevigt haar positie op de markt nu klanten echt jaarrond kunnen bestellen.  

"Het zijn bijzonder mooie en kwalitatief hoogwaardige soorten die Marcel Meewisse tot op heden onder de naam 'Oriental Summer' op de markt bracht. Grootbloemige snij-Cymbidiums in frisse zomerse kleuren. "We zijn erg blij dat dit assortiment nu tot dat van Special Orchids behoort", aldus Wim Bos. "De kwekerij van twee hectare in Lepelstraat is er helemaal op ingericht om al vanaf juli tot en met oktober te oogsten." 

Jaarrond kwaliteit
Sinds de overname van kwekerij Celine Colours in 2017 beleverde Special Orchids haar klanten al nagenoeg jaarrond. Nu ook de kwekerij van Meewisse Orchids is overgenomen kunnen klanten ook buiten het traditionele seizoen rekenen op een zeer exclusief assortiment van de hoogste kwaliteit. Special Orchids groeit van vier naar vijf teeltlocaties.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant