December niet spannend voor Plantion | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: plantion

December niet spannend voor Plantion

Het marktbeeld van december kenmerkte zich als een van een afwachtende markt, waarin het nooit spannend werd, aldus Plantion.

De prijzen waren algemeen matig, maar in het binnenland gemiddeld beter als op de exportveilingen. Positieve uitschieter was Ilex verticillata waar doorlopend goede prijzen voor werden gerealiseerd. De belangstelling bij planten voor de traditionele Kerstster (Euphorbia pulcherrima) wordt ieder jaar minder ten gunste van de Kerstroos (Helleborus) die in steeds groter worden aantallen wordt aangevoerd.

De laatste veildagen voor Kerst trok de markt in zijn geheel wat aan en werden bij vlagen goede prijzen gerealiseerd. De dagen na Kerst stond er een mooi aanbod wat met name bij planten goed gewaardeerd werd.

Zie voor meer informatie de site van Plantion.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>