CoasTulip promoot tulpen uit Heemskerk | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: CoasTulip

CoasTulip promoot tulpen uit Heemskerk

Van januari tot en met mei organiseert CoasTulip voor belangstellenden rondleidingen door het tulpengebied in Heemskerk aan de kust van Noord-Holland.

De tour met gids laat, zoals de organisator zegt, de meest bijzondere plek van Noord-Holland zien, de tulpenkwekerijen van de CoasTulip. Behalve een bezoek aan de zandgronden waar de tulpen groeien, maakt een kijkje in de tulpenkassen de rondleiding compleet.

CoasTulip is een samenwerking tussen 5 bedrijven die streven naar absolute topkwaliteit tulpen. Met passie op ambachtelijke wijze geteeld. Deze bedrijven zijn alle gevestigd in de Noord-Hollandse kustplaats Heemskerk. Er wordt hier uitsluitend in de vollegrond geteeld, waardoor er een prachtige zware tulp groeit.

Zie voor meer informatie: coastulipexperience.nl

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>