© RH Fotografie
© RH Fotografie Foto: Richard van 't Hof

Pligt Professionals versterkt directie

Algemeen

'Het bloed kruipt waar het niet gaan kan!' Die woorden markeren voor Arjan van der Pligt de volgende stap in zijn carrière en voor Pligt Professionals de volgende zet in professionalisering en slagvaardigheid.

Met ingang van 1 januari  is Arjan van der Pligt Operationeel Directeur van het familiebedrijf. Arjan is verantwoordelijk voor de operationele zaken van de drie vestigingen van Pligt Professionals. Broer Gert richt zich als Algemeen Directeur vooral op beleid, strategie, financiële zaken en commerciële activiteiten. 

De versterking van de directie is een logische volgende stap in de ambitie het bedrijf klaar te stomen voor de markt van morgen. Onlangs opende Pligt Professionals al een splinternieuwe en hypermoderne vestiging in 's-Gravenzande. Het familiebedrijf teelt nu onder andere potrozen, begonia's, campanula's, gentiana's, princettia's en poinsettia's. Daarnaast is de bouw van een nieuw kantoorgebouw in volle gang. Met de uitbreiding van de directie is Pligt Professionals ook organisatorisch klaar voor de toekomst.

Vernieuwend en slagvaardig
Naast een moderne teelt en een goed team, is continuïteit en een professionele aansturing van levensbelang, vindt Gert van der Pligt: 'Arjan was al vijf jaar verantwoordelijk voor de productie van vestiging Heinenoord en we zijn dan ook blij dat hij onze directie versterkt. Hij heeft zijn sporen verdiend en zal met zijn passie, gedrevenheid en professionaliteit onze organisatie op een hoger plan brengen. Arjan houdt ons familiebedrijf jong, vernieuwend en slagvaardig.' Arjan zelf kan niet wachten om aan de slag te gaan: 'Er is niets mooier dan leidinggeven aan een van de prachtigste bedrijven van onze sector!'

Foto: Gert en Arjan van der Pligt.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant