Afbeelding
Foto: groene sector vakbeurs

Primeurs en innovaties tijdens De Groene Sector Vakbeurs

Algemeen

De definitieve invulling inclusief alle deelnemers van Het Groene Inspiratiepark tijdens De Groene Sector Vakbeurs 2019 zijn bekend.

Meer dan 20 bedrijven tonen hier hun primeurs en innovaties. Ook is er een onderwijsplein en een kennistheater. Het Groene Inspiratiepark beslaat een volledige beurshal van duizenden vierkante meters. Het initiatief is in drie jaar tijd uitgegroeid tot een belangrijke eye-catcher van De Groene Sector Vakbeurs.
In Het Groene Inspiratiepark kunnen bezoekers duurzame en inspirerende praktijkoplossingen zien, voelen en vooral ervaren. Initiatiefnemers zijn Husqvarna, Innogreen, Van Vliet Kastanjehout, Espalier en Easyfairs Evenementenhal. Husqvarna presenteert meerdere primeurs op het gebied van robotmaaiers en accubladblazers. Ook is er aandacht voor het zogeheten Project Zero: de toekomstvisie voor een volledig autonoom station voor groenonderhoud. Innogreen laat op het inspiratiepark een val voor de taxuskever zien. Bovendien wordt de sedum meststof met koolstof en gazonmix getoond.

Jubileumeditie
De twintigste editie van De Groene Sector Vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg is op 15, 16 en 17 januari 2019 te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Jaarlijks komen gemiddeld ruim 17.000 professionals uit de groene sector op de vakbeurs af, veelal hoveniers, grootgroenvoorzieners, boomkwekers, boomverzorgers, tuincentra, tuin- en landschapsarchitecten en beslissers binnen de gemeentelijke groenvoorziening. Daarnaast maken ook bezoekers werkzaam op het gebied van bestrating, sociale werkvoorzieningen en vijveraanleg hun opwachting.

Voor meer informatie: www.groenesector.nl
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant