Afbeelding
Foto: voorjaarsbeurzen

Efficiënt inkopen op voorjaarsbeurzen in het zuiden

Algemeen

In 2019 is het zuiden van Nederland een favoriete hot spot voor inkopers.

Na het succes van vorig jaar hebben vier verkoopbeurzen, met samen 100 deelnemers, wederom gekozen voor een samenwerking.

Groenbeurs Haaren (16 en 17 januari); deze veertiende editie wordt in Haaren, de 'Tuin van Brabant', georganiseerd door ongeveer 15 kwekers, die ieder hun eigen uitgebreide assortiment en specialiteiten presenteren. 
www.groenbeurshaaren.nl

Groenbeurs Brabant (16 en 17 januari); zo'n veertig boom- en plantenkwekers uit Midden-Brabant presenteren tijdens de 13e editie op de nieuwe locatie in Best een compleet groenassortiment. Alle kwekers presenteren zich met hun producten in een eigen stand.
www.groenbeursbrabant.nl

Vakbeurs GrootGroenPlus (16 en 17 januari); de tweede voorjaarseditie van deze welbekende vakbeurs in Zundert, met circa 20 deelnemers, diverse collectieven en een digitale database (VARB). Geschikt voor de inkoop van boomkwekerij- en visueel aantrekkelijke producten.
www.grootgroenplus.nl

TreeVention (20 en 21 januari); ongeveer 25 kwekers en aanverwante bedrijven uit de Euregio presenteren tijdens de vijfde editie op Flora Trade Parc Venlo hun assortiment boomkwekerijproducten, tuinplanten en diensten. Inkopen, netwerken en inspireren staan centraal.
www.treevention.eu 

Toegang, parkeren en koffie zijn overal gratis: www.voorjaarsbeurzen.nl
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant