Afbeelding
Foto: LM Flower Fashion

LM Flower Fashion styled de verjaardag van Mickey Mouse

Algemeen

Mickey Mouse is een wereldwijd icoon en met universele aantrekkingskracht.

In 2018 is het 90 jaar geleden dat Mickey Mouse zijn opwachting maakte in de Disney film "Steamboat Willie" en daarom is het 90 dagen groot feest in Disneyland Paris.

'The World's Biggest Mouse Party' is op 1 oktober van start gegaan en werd op 17 november extra uitbundig gevierd met gasten uit heel Europa. Een verjaardagstaart werd gemaakt door de bekende patissier Pierre Hermé. 'Happy Birthday' werd gezongen door Zara Larsson en het verjaardagsdiner werd gestyled door LM Flower Fashion.

Verjaardagsdiner
LM Flower Fashion werd benaderd om met de bloemen uit Nederland het verjaardagsdiner te decoreren. De bloemen in de Walt Disney Studio's werden gestyled in de kleuren rood en paars met Red Naomi rozen, hortensia, Vanda orchidee, hypericum, lisianthus en eryngium. In restaurant des Stars werd een combinatie van wit met paarse bloemen gestyled met White Naomi rozen, chrysanten, hortensia, Vanda orchidee, hypericum en lisianthus. Het werd een feestelijke avond in het bijzijn van Mickey en Minnie Mouse en vele Disney karakters.

Disneyland Paris en LM Flower Fashion
Na samenwerkingen rond het prinsessenbal tijdens een groots kerstevent in 2014; de styling van de Cinderella Suite in het Disneyland Hotel in 2015; het 'Swing into Spring' lente-event en de première van de show 'Mickey and the Magician' in 2016, en de grootse viering van het 25-jarig jubileum van Disneyland Paris in 2017, werd LM Flower Fashion wederom benaderd om dit keer speciaal voor Mickey's 90ste verjaardag de bloemen uit Nederland te decoreren. 

Een selectie vrolijke bloemen werd gestyled met speciale dank aan Flowervision, Flowerbook voor het mede samenstellen van de bloemen, Oasis Floral Products Benelux, Anco pure Vanda (Vanda Tweed Blue), van der Drift (Red Naomi rozen), Roseworld (White Naomi rozen), Zentoo (Magnum, Doria en Ignition chrysanten) en Takii Europe (lisianthus Mont Blanc). LM Flower fashion stelde een team van bloemisten samen. Alessio Minotto, Roberto Astarita, Natasja Turk en Lissa de Man werkten mee aan het realiseren van de bloemdecoraties.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant