Afbeelding
Foto: IPM | Rainer Schimm

Veel gemeenschappelijke stands op IPM 2019

Algemeen

Het grote aantal internationale gemeenschappelijke stands onderstreept opnieuw de betekenis van IPM ESSEN als toonaangevende beurs van de internationale groensector.

Bezoekers stellen deze format zeer op prijs, want op deze veelzijdige stands kunnen ze snel, compact en efficiënt bij meerdere bedrijven informatie vinden over landspecifieke producten.

Royal FloraHolland
Nederland behoort tot de grootste exposerende landen op de IPM ESSEN. Daarom organiseren ons land tegelijkertijd twee overkoepelende gemeenschappelijks stands. Royal Flora Holland is met 35 exposanten vertegenwoordigd. Hier staat de toekomst van de groene branche centraal. Naast bloemen en planten nemen de bedrijven ook verpakkingsoplossingen en digitale services mee naar de Messe Essen. Bovendien worden innovaties rondom Supply Chain en Logistiek gepresenteerd. Bij het thema Sales & Marketing vindt u informatie over Account Management, Channel & Consumer Marketing en Sales Management. De stand is te vinden in hal 1.

BIZZ Holland
BIZZ Holland is al voor de zevende keer met een eigen gemeenschappelijk stand aanwezig. Het ontwerp van de stand is een constructie van paletten en heeft een natuurlijke, frisse uitstraling. 58 deelnemers geven een overzicht van het aanbod van de Nederlandse boomkwekerijen. Van uitgangsmateriaal en stekken tot visueel aantrekkelijke producten, van laanbomen, vaste planten en coniferen tot rozen en sierstruiken. De deelnemers zijn onder andere afkomstig uit de boomkwekerijregio's Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert. De bedrijven presenteren hun nieuwe producten en het actuele aanbod van tuinplanten en bomen voor 2019. Bovendien worden de nominaties voor de Show Your Colours Award IPM ESSEN 2019 op de stand gepresenteerd en kunnen de bezoekers stemmen op hun favoriete plant. De stand is te vinden in hal 8.

Meer informatie zie de site van IPM.

En natuurlijk in de Bloemenkrant van deze week. De krant is ook digitaal te lezen via www.bloemenkrant.nl 


 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant