Afbeelding
Foto: Intartuin Duiven

Intratuin Duiven winnaar De Beste Kerstshow 2018

Algemeen

Intratuin Duiven is wederom uitgeroepen tot de beste kerstshow van Nederland in de grootste categorie.

Het is het tweede achtereenvolgende jaar dat deze prijs in Duiven beland en de derde keer in de afgelopen 5 jaar. Intratuin Duiven deelt deze prijs met Tuincentrum Leurs. Een unieke gebeurtenis.  
 
Christmas World Duiven 
De vakjury, bestaande uit de brancheorganisatie, retaildeskundigen en journalisten, beoordelen de kerstshows door ze te bezoeken en te beoordelen op diverse onderdelen. Het juryrapport schrijft: "Christmas World Duiven is een publiekstrekker voor groot en klein, helemaal compleet met een overweldigende kerstbeleving. " 
De kerstshow in Duiven is maar liefst 8.000 m2 groot met als masterpiece de feeërieke roltrap. Elk jaar bewonderen zo'n half miljoen klanten de kerstshow in 2 maanden.  

Opbouw kerstshow 
De medewerkers van Intratuin Duiven zijn trots om wederom deze prijs te mogen ontvangen. De opbouw die start ieder jaar op 1 september en neemt 6 volle weken in beslag. Het creatieve team in Duiven start een jaar voor de bouw al met de eerste schetsen. De uitvoering van de presentaties zijn volledig ontwikkeld en gebouwd door eigen personeel.  
 
Intratuin Apeldoorn wint originaliteitsprijs 

Naast de prijs van Intratuin Duiven werden er ook nog juryprijzen uitgedeeld in andere categorieën. De eigentijdse retro kerstshow van Intratuin Apeldoorn is bekroond met de originaliteitsprijs. 
 
 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant