Afbeelding
Foto: Stichting Promotie Anthurium

100% VOOR promotieplan anthurium 2019-2021

Algemeen

Donderdag 29 november vond de landelijke productbijeenkomst anthurium plaats bij Tomato World in Honselersdijk.

Bijna alle anthuriumkwekers en -veredelaars -ruim 45 personen- waren aanwezig bij de presentatie van het nieuwe 3-jarenplan. Na de presentatie is het plan voorgedragen voor stemming. Een unieke 100% van de kwekers stemt in met een vervolg van de promotiecampagne van 1 januari 2019 t/m 31 december 2021. 

Fulltime anthuriumaandacht
Ter bevordering van het merkbeeld van de anthurium hebben de kwekers en veredelaars van de pot- en snijanthurium in 2016 alle promotieactiviteiten gebundeld en is Claudia Broch als fulltime anthuriumambassadeur aangesteld. Met de 100% instemming van het promotieplan 2019-2021 krijgt Broch alle vertrouwen om deze promotie voort te zetten. "Het is echt fantastisch dat er 100% is voorgestemd op het nieuwe promotieplan. Ik ben erg trots op wat we in de korte tijd van drie jaar hebben bereikt. De anthurium is dan ook een prachtig product om mee te werken en biedt enorm veel mogelijkheden vanwege het brede assortiment. De basis is gelegd en het is nu tijd om de successen voort te zetten en de activiteiten nog meer kracht bij te zetten", aldus Broch.

 
Fotobijschrift: Promotiecommissie anthurium 2019 - 2021
Van links naar rechts; Stefan de Hoog (Anthura), Annemiek Kouwenhoven (Kouwenhoven anthuriums), Jeanet van Adrichem (Van Adrichem Anthuriums), Anne-Jan Steenbeek (projectleider product specifieke promotie anthurium Royal FloraHolland), Claudia Broch (Anthuriumambassadeur), Edwin van der Voort (Dümmen Orange), Marco van der Goes (Houwenplant), Leon Breugem (Breugem Plants), Kees van Zon (Kwekerij van Zon), Dick Oosthoek (Fiore Anthuriums en dagvoorzitter)
 

 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant