20181107 Stands Pull Position
20181107 Stands Pull Position Foto: Gerard-Jan Vlekke

Nieuw bij Stolk Orchids: Orchid2 en duurzame hoes

Algemeen

Als een kwekerij met een duidelijke visie en passie voor Phalaenopsis, speelt bij Stolk Orchids duurzaamheid binnen de orchideeënteelt een enorm grote rol.

Dit najaar lanceerde de Phalaenopsiskwekerij uit Waddinxveen maar liefst twee nieuwe duurzame producten. Orchid2 en een speciaal ontwikkelde duurzame hoes voor het assortiment van Stolk Orchids. Eerder deze maand zijn deze twee noviteiten, samen met de trends en bijpassende producten van Stolk Orchids, gepresenteerd in een opvallende stand op de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer.

Orchid2, een dubbele plant in 1 pot
Orchid2, een orchidee tot de macht twee. Het lijkt een wiskundige som, maar eigenlijk is het simpel. Deze noviteit van Stolk Orchids is één Phalaenopis, ontstaan vanuit twee jonge planten waaruit minimaal vier of meer takken vol bloemen ontwikkelen. Het resultaat is een volle plant die als een prachtig boeket voor een lange tijd bloeit; een luxe cadeau gericht op de vakhandel. Orchid2 is een ambachtelijke, eco friendly geteelde en opvallende Phalaenopsis, welke positieve reacties van de beursbezoekers opbracht. In de eerste maand van het jaar 2019 zal het product uitgeleverd worden.

Ecofriendly collection in een speciaal ontwikkelde hoes
Een Phalaenopsis die precies is wat het is. Zonder milieuonvriendelijke gewasbeschermingsmiddelen, maar met biologische supplementen. Dit komt door de manier van telen, waarbij het milieu altijd centraal staat. De eco friendly gedachte achter deze plant maakt hem nog mooier om naar te kijken. Om het duurzame karakter extra te benadrukken, is er een papieren verpakking gecreëerd waar het duurzame verhaal en teeltwijze worden uitgelegd. 

 

20181107 Stands Pull Position
20181107 Stands Pull Position

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant