Afbeelding
Foto: Summerflowers

Samenwerking Summerflowers en LutgoHR

Algemeen

De samenwerking uit zich onder andere in een stukje sponsoring van LutgoHR ten goede van de ruim 70 aangesloten zomerbloementelers met een productie van ruim 150 miljoen stelen/takken per jaar.

Het bieden van kansen om het platform Summerflowers verder uit te bouwen komt in ieder geval op Facebook zeer tot zijn recht met een huidige bereik van ruim 50.000 volgers. 

Lutgo Horticultural Recruitment
Het vertrouwde recruitment bureau uit Aalsmeer veranderde september jongstleden haar bedrijfsnaam naar Lutgo HR. Dit staat voor Lutgo Horticultural Recruitment. Onder deze naam laat het bedrijf een frisse wind door het bedrijf waaien. Compleet met nieuwe uitstraling en nieuwe website. Daarnaast wordt de bedrijfsvoering geprofessionaliseerd. Ook zal het bedrijf actiever worden op Social Media. Aan het einde van het jaar zal het nieuwe Lutgo HR volledig gelanceerd zijn.

Matjaz Keglevic winnaar loopbaanadviesgesprek
De afgelopen maanden zijn er enorm veel (zomer)bloemen getoond op diverse grote podia. Zo ook recent op de Trade Fair in Aalsmeer. Belangstellenden konden in de stand van Summerflowers op de foto. Wie de foto vervolgens online postte kon een prijs winnen: een Bloomon boeket, een bloemenbon (door FleuraMetz gesponsord) en een loopbaanadviesgesprek met LutgoHR. De winnaar van het loopbaanadviesgesprek werd de heer Matjaz Keglevic.

Lutgo HR helpt werkzoekenden bij de volgende stap in zijn/haar loopbaan. Ook voor de nieuwkomers op de arbeidsmarkt hebben zij de juiste baan. De consultants zoeken voortdurend naar de juiste match tussen vacatures en kandidaten. Zij werken in het belang van beiden partijen: kandidaten kunnen gratis gebruik maken van advies en de job search door een ervaren consultant.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant