Air So Pure steunt met cheque het Longfonds | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Air so Pure

Air So Pure steunt met cheque het Longfonds

De samenwerking met het Longfonds gaat terug naar de oprichting van Air So Pure.

Toen is er een actie gehouden waarbij er geveild is voor het toenmalige astmafonds. Ter gelegenheid van het jubileum is vorig jaar weer contact gezocht met het Longfonds. Air So Pure heeft toen een actie gevoerd in samenwerking met Waterdrinker.
Omdat Air So Pure het Longfonds een warm hart toedraagt, is ook dit jaar een cheque overhandigd van € 2.500 aan Silke Veurink van het Longfonds. Dit bedrag is door de Air So Pure Kwekers bij elkaar gebracht.
Air So Pure zorgt met haar producten voor een gezondere leef en werk omgeving. Ook het Longfonds maakt zich sterk voor schone gezonde binnen en buitenlucht. Samen strijden zij voor gezonde lucht en longen.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>