Afbeelding
Foto: adomex

Adomex presenteert nieuw magazine op Trade Fair

Algemeen

Op de eerste dag van de Royal FloraHolland Trade Fair presenteerde Adomex op de stand haar nieuwe magazine 'Green Powers'.

Het assortiment snij- en decoratiegroen is hierin op een vernieuwende manier vormgegeven door bloemstylist en creatief brein Sarah Dikkers, te weten naar de vorm van het blad.

Verrassend nieuw concept
In aanloop naar de beurs had arrangeur Sarah Dikkers het idee een nieuw magazine vorm te geven van het brede en diepe assortiment groen. Hier kwam een verrassend concept uit. Sarah legt uit: "Ik heb gekeken naar de vorm van het blad. Je komt zoveel verschillende bladvormen tegen: van waaiervormig en puntig tot rond met inkepingen, van vol en krullerig tot lang en smal. De vorm van het blad zorgt voor een specifieke uitstraling van het boeket. Elke vorm roept een bepaald gevoel op. Maar welke vorm kies je nou voor welke sfeer van het boeket?"

Leaf shapes
Het groenassortiment is daarom in het magazine overzichtelijk ingedeeld in zes verschillende categorieën. "De indeling is naar vorm van het blad, ofwel 'leaf shapes', vervolgt Sarah. De volgende categorieën onderscheiden wij: PALM (waaiervormig blad), ELLIPSE (ovaalvorming blad), BUSH (struikvormig blad), GRASS (lange, dunne vormen), MOSS (mosachtige vormen) en VARIOUS (overige vormen). Wij denken hiermee de klant een handig en inspirerend overzicht te geven."

Het magazine is tijdens de FloraHolland Trade Fair gratis te verkrijgen op bij de Adomex-stand of op de 'Green Powers'-Huisshow op de Adomex vestiging Aalsmeer. Online bekijken kan ook: https://www.adomex.nl/nieuws/green-powers-magazine.html 


Bij de foto: Sarah Dikkers, bedenker van het Green Powers magazine, overhandigt het eerste exemplaar aan Adomex directeur Anton Klunder in het bijzijn van de Green Lady.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant