Afbeelding

Bloembindcursus Rijnsburg weer van start

Algemeen

De Bloembindcursus Rijnsburg, die al bijna tachtig jaar cursussen verzorgt in Veiling FloraHolland, start in september weer met hun programma.

Vindt u het leuk om iedere week een leuk bloemstuk in huis te hebben en deze zelf op een creatieve en vakmatige manier op te steken? Dan is dit uw kans. De Bloembindcursus werkt met bekende en professionele docenten. De cursus telt 17 lessen, 1 lesavond per week.

Er worden 9 lessen verzorgd van september tot december en 8 lessen van januari tot maart 2019.  Er staat een schema van data op de website. De Bloembindcursus werkt met drie verschillende groepen; de beginners, de gevorderden en de fantasie.  Per groep is een keuze van drie avonden mogelijk. De maandag, dinsdag of woensdag. Wel is het de bedoeling dat er een vaste avond wordt gekozen.

Ook dit is terug te vinden op de website www.bloembindcursusrijnburg.nl

De Bloembindcursus zorgt voor de eerste benodigdheden en alle bloemen. Kosten inclusief materiaal bedragen € 165,- voor beginners ; € 190,- voor gevorderden en € 220,- fantasie. Voor deze bedragen koop je per week geen bloemstuk.

Neem een kijkje op de website voor meer info en/of foto's van de verschillende groepen.

Heeft u nog vragen, kunt u mailen naar: info@bloembindcursusrijnsburg.nl

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant