Afbeelding
Foto: royal van zanten

Skyfall weer on tour

Algemeen

Wanneer de voorjaarsbloeiers hun kleuren verliezen, is het tijd voor een nieuwe sfeermaker. Een sfeermaker waarmee consumenten van vroeg in de zomer tot laat in de herfst kunnen genieten van een bloeiende tuin.

Volgens Royal van Zanten is Skyfall® is dé chrysant om dié plek op te vullen. De planten zijn uitermate geschikt voor in hanging baskets en flower bags. De serie is gebaseerd op Multiflora genetica en verkrijgbaar in vijf contrasterende kleuren; roze, paars, rood, wit en geel. Door de uniforme groei wordt Skyfall® voornamelijk in trio-kleurenmixen geteeld, maar ook als mono-kleur is de Skyfall® een plaatje.

Vanaf week 23 is de aanvoer van Skyfall® gestart bij Kwekerij Bas van der Wilt uit Waddinxveen. Hij heeft het seizoen afgetrapt met een presentatie op de Zomerplaza bij Royal FloraHolland. Vorige week heeft hij diverse klanten bezocht met een speciale Skyfall® aanhanger. Op deze manier heeft hij iedereen nog wat bewuster weten te maken van het bestaan van deze prachtige planten, welke worden geleverd in vier verschillende trio-kleurencombinaties.

In de aankomende weken zullen ook de kwekers Croyse Loop, Barreveld en Batist starten met de verkoop in hangpotten met potmaat 23-25cm. De producten worden aangevoerd tot en met week 43.

Royal Van Zanten belooft door middel van een intensieve samenwerking met de kwekers het product Skyfall® zich van haar beste kant te laten zien bij de groothandel en exporteurs. Elke pot Skyfall® wordt voorzien van een kleurrijk label en tevens hoes voor de bijpassende potmaat, welke de consument verleiden tijdens het aankoopproces.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant