Afbeelding
Foto: Holygreen

Vato Gonzalez headliner op Holygreen Festival 2018

Algemeen

24 augustus is het zover, de 2e editie van het Holygreen Festival in Boskoop. Dit jaar zal Mr. Dirty House, Vato Gonzalez mainstage afsluiten met een spectaculaire set samen met zijn vaste partner MC Tjen.

Het Holygreen Festival is hét groene festival van de Randstad. Waan jezelf in een groene oase vol met planten en bomen in combinatie met verschillende attributen van hout. Laat jezelf verrassen door een gezonde algencocktail vol proteïne, vitamines en mineralen. Ervaar een echte "bloementrip" wat zorgt voor een heftige sensatie in je mond. Maar uiteraard kan je ook aan de frites en hamburgers, als je net even iets minder "groen" bent aangelegd. 

Naast Vato Gonzalez zullen dit jaar de beats ook flink tekeer gaan bij;  
•    DJ Flow:               (19.00 – 20.00 uur) 
•    Rio Valente:            (20.00 – 21.00 uur) 
•    Boomistics:            (21.00 – 22.00 uur) 
•    Fresh Coast:           (22.00 – 23.00 uur) 
De winnaars van de DJ Contest 2018; DJ Melsie (Boskoop), DJ Mivo (Alphen a/d Rijn) en DJ The Greek (Barneveld) openen het festival vanaf 17.00 uur. 
 
De Groene Kroeg 
Ben je die beats even helemaal zat en wil je liever, onder het genot van een biertje, lekker meezingen met jouw favoriete muziek? Loop dan naar de Groene Kroeg. Hier zal DJ Jor-D en een swingende pianoshow alle hits voorbij laten komen. Schreeuw, zing of spring de zomeravond in met de nieuwste dance, vetste rock of de beste Nederlandstalige classics. Zij weten er altijd een feestje van te maken. 
 
 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant