Afbeelding
Foto: Hoogendoorn

Lancering van "the new element of growth" op de GreenTech

Algemeen

Van 12 tot en met 14 juni vond de derde editie van de internationale tuinbouw beurs GreenTech plaats in Amsterdam.

Met meer dan 450 exposanten en bezoekers van over de hele wereld is dit een van de grootste beurzen voor de tuinbouw markt. De focus voor deze GreenTech editie lag voor Hoogendoorn op kennisdeling en de introductie van "the new element of growth". Hoogendoorn was aanwezig met een internationaal team, bestaande uit Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits, Arabisch, Russisch en Chinees sprekende vertegenwoordigers. Zij demonstreerden aan bezoekers de bestaande Hoogendoorn producten, zoals de iSii proces computer en Work-IT management informatie systeem. In aanvulling op de bekende automatiseringsoplossingen introduceerde Hoogendoorn daarnaast nieuwe extra services, zoals het Hoogendoorn Online klantenportaal en Sense2Grow draadloze sensoren platform.

Kennisdeling
In samenwerking met partners Svensson, Cultilene en Koppert organiseerde Hoogendoorn twee ontbijtsessies op dinsdag- en woensdagochtend. Het doel van deze sessies was het delen van kennis over de verschillende aspecten van Plant Empowerment en de plantbalansen. Daarnaast organiseerde Hoogendoorn een gezamenlijke presentatie met LetsGrow.com in het Trends & Innovations theater. Het onderwerp van deze presentatie was "Smarter Growing" en hierin werd uitleg gegeven over de achtergrond en toepassingen van het gebruik van een thermische camera om de plantgroei te optimaliseren.

Alle onderwerpen worden beschreven in een https://www.hoogendoorn.nl/whitepapers/ die gratis te downloaden zijn.  Meer informatie over Plant Empowerment, zie de website www.plantempowerment.com.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant