Afbeelding
Foto: Fleurop

Fleurop bezorgt goed gevoel op laatste schooldag

Algemeen

De laatste schooldag is in zicht. Hét moment om de leraar van je zoon of dochter te bedanken voor zijn of haar inspanningen om jouw kind te laten groeien.

Bloemenspecialist Fleurop en het tijdschrift Kek Mama, slaan de handen ineen en voeren deze week campagne om zo veel mogelijk juffen en meesters in de bloemen te zetten.
"Leraren zijn ontzettend belangrijk. Dagelijks zetten zij zich in om kinderen kennis bij te brengen en ze een basis voor de toekomst te geven", vertelt Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop. "Samen met Kek Mama vragen we aandacht voor deze beroepsgroep en inspireren we ouders om hen op de laatste schooldag te bedanken en in de bloemen te zetten."

In de media
Fleurop en Kek Mama brengen de 'Bedankt dat je me hebt laten groeien'-campagne vanaf deze week onder de aandacht bij het grote publiek. Onder andere via blogs en social media posts worden bedank-ideeën voor juffen en meesters gedeeld. Ook worden ouders opgeroepen hun favoriete leraar aan te melden via de website www.fleurop.nl/laatste-schooldag. Die maakt daarmee kans op een bloemrijke verrassing tijdens de laatste schooldag, uitgereikt door Kek Mama hoofdredactrice Sara van Gorp. Ook wint de betreffende juf of meester een jaar lang gratis bloemen in de klas. Een vlog en aftermovie van het verrassingsmoment in de klas zetten de campagne kracht bij.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant