Afbeelding
Foto: Garden Trails

Eerste editie Garden Trials and Trade succesvol

Algemeen

Standhouders en organisatie kijken terug op een succesvolle eerste editie van Garden Trials and Trade. Het internationale bezoek, de noviteitenkeuring en de compacte en overzichtelijke beursvloer maakten dat de beurs door zowel standhouders als bezoekers als zeer waardevol werd ervaren.

De beurs ademde een positieve sfeer uit. Het vakbezoek was zeer te spreken over de getoonde noviteiten en nam uitgebreid de tijd om het nieuwe assortiment te bekijken en in gesprek te gaan met de standhouders.  
 
Internationaal bezoek 
De beurs werd bezocht door zeer internationaal vakbezoek. Buiten alle belangrijke Europese afzetlanden werd bezoek uit USA, Canada, Japan, China, Korea, Colombia, India, Zuid-Afrika en Israël genoteerd. Opvallend was dat er veel groepen onder de bezoekers waren.  
 
Deelnemers enthousiast 

De deelnemers van deze eerste editie zijn tevreden met het resultaat. "De beurs heeft aan onze verwachtingen voldaan", zegt Janneke Sterrenburg  van Forever & Ever bv. "Het aantal bezoekers is meer dan wij in eerste instantie hadden verwacht."  Boomkwekerij Roos: "We hebben zeer goed vakbezoek ontvangen en mooie orders geschreven. Volgend jaar nemen we vrijwel zeker weer deel." 
 
Standhouders praten al over de volgende editie van Garden Trails and Trade. Na evaluatie van de eerste editie neemt de organisatie het besluit of er een vervolg komt.  De tweede editie zal dan worden gehouden van 14 t/m 16 juni 2019 in het Plantariumgebouw, Italiëlaan 4, 2391 PT Hazerswoude-Dorp.   
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant