Afbeelding
Foto: Fleurostar

Osteospermum Purple Sun wint FleuroStar Award

Algemeen

Fleuroselect, de internationale organisatie voor de sierteeltsector, verkondigt met trots dat de FleuroStar Award 2018/2019 is toegekend aan Osteospermum Purple Sun van Selecta one.

Veredelaar Maike Boxriker nam de prijs in ontvangst van de voorzitter van de FleuroStar-jury Heike Gronemann en Fleuroselect-voorzitter ad interim Jean-François Ignasse.
Osteospermum Purple Sun van Selecta one nam het op tegen Begonia Bossa Nova Night Fever Papaya (Floranova), Fragaria Summer Breeze Rose (ABZ Seeds), Salvia Mysty (Florensis) and Tagetes Little Duck Orange (Ameriseed).

Heike Gronemann: "Purple Sun overtuigde door zijn indrukwekkende visuele impact op het verkooppunt en handelspotentieel. Deze Osteospermum wordt een echte Winnaar met de Wow Factor voor de gehele industrie."

Purple Sun
De zomerzon die ondergaat boven de oceaan ... Dat is het kleurenspel van de gloednieuwe Purple Sun uit de FlowerPower-lijn van Selecta one. Verschillende tinten oranje gaan langzaam over in een donkerpaarse ring die om het hart van de bloem ligt. Kwekers appreciëren de goede vertakking en makkelijk in de hand te houden groeiwijze, waardoor Purple Sun eenvoudig samen met andere Osteo's geproduceerd kan worden. Door het betoverende oranjepaars kleurenspel staat deze Osteo echt te stralen op het verkooppunt. Consumenten waarderen de geweldige tuinprestatie én niet-verblekende kleur van Purple Sun.


Fotobijschrift: Veredelaar Maike Boxriker neemt de Award in ontvangst van Heike Gronemann en Jean-François Ignasse.
 

Afbeelding

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant