Leliekwekerij Gentily breidt uit met 2,2 ha | De Bloemenkrant
Logo bloemenkrant.nl
Foto: Gentily

Leliekwekerij Gentily breidt uit met 2,2 ha

Op 15 maart heeft leliekwekerij Gentily de bestaande kas van Miracle Flowers in 's-Gravenzande aangekocht.

Het bedrijf dat sinds 2016 onder de naam "Gentily" opereert, bestaat met de aankoop van de extra locatie uit totaal 5 locaties. De nieuwe bedrijfslocatie aan de Heenweg in 's-Gravenzande beschikt over moderne apparatuur die zeer geschikt is voor de lelieteelt. In deze kas van 22.000 m2 worden naar verwachting 2.900.000 extra lelies geproduceerd. Met deze nieuwe hoofdlocatie kan Gentily inspelen op de groeiende vraag naar lelies van klanten.

Nieuw bezoekadres met ideale teeltomstandigheden 
De kas aan de Heenweg wordt momenteel nog gebruikt voor Lisianthus. Aangezien de lisianthusteelt en lelieteelt veel overeenkomsten hebben in belichting, stoken en het telen in volle grond, zal het bedrijf weinig aanpassingen nodig hebben voor de teeltwisseling. In augustus vindt de sleuteloverdacht plaats en wordt het bedrijf ingericht als hoofdlocatie waar bezoekers van harte welkom zijn. 

Garanties van Gentily
Gentily – Gorgeous lilies, true gentleman service - is een betrouwbare leverancier, een sterke organisatie, heeft lelies van kwaliteit en staat bovenal voor een uitgebreide service. Door het voeren van 'de 7 garanties van Gentily' garandeert het bedrijf een product van hoge kwaliteit en topservice voor de klanten, waaronder 24/7 bereikbaarheid, dagverse bloemen en minimaal 10 dagen bloeigarantie. Naast deze garanties streeft Gentily naar een optimaal werkproces in een duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering. Het MPS ABC certificaat is een garantie voor de openheid en is de meetlat die laat zien hoe milieuvriendelijk de kwekerijen zijn. De uitbreiding aan de Heenweg zorgt ervoor dat Gentily jaarrond een groter assortiment beschikbaar heeft. 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225608&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225606&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=bloemenkrant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>