Afbeelding
Foto: |Dummen Orange

Dümmen Orange lanceert Global Leadership Program

Algemeen

Dümmen Orange is van start gegaan met haar programma Global Leadership 2018.

In een cyclus van 3 weken wordt een groep van 12 talenten afkomstig uit Duitsland, China, Guatemala, Verenigde Staten en Nederland klaargestoomd voor een leiderschapsrol binnen de organisatie.

Eerste week
Het eerste week van het programma vond reeds in Nederland plaats. Op het kantoor van Hobaho in Lisse passeerden diverse onderwerpen de revue. Biense Visser, CEO van Dümmen Orange gaf de aftrap voor het programma door zijn visie op de sector te geven en de bedrijfsstrategie te bespreken.
Onder leiding van trainer Stevin Veenendaal bespraken de leden van de groep hun persoonlijke leiderschapsstijlen aan de hand van verschillende modellen en de eigen resultaten van de persoonlijkheidstest Management Drives. Een hele dag werd besteed aan interculturele samenwerking met Frank Garten als gespreksleider.
De laatste twee dagen van het programma werden besteed aan Lean management bij het Nijenrode Lean Institute. Lean Management is er op gericht om de menselijke capaciteiten binnen een organisatie op een slimme manier in te zetten en daarmee zoveel mogelijk waarde te creëren voor de klant. Lean Management leidt tot een efficiëntere organisatie en gaat uit van het continu verbeteren van resultaten.

Tweede week
De tweede week van het programma zal in februari in Spanje plaatsvinden. Dan ligt het accent op vermeerderings-processen en wordt ingezoomd op de afnemers. Een simulatie van een bedrijfsproces maakt hier ook onderdeel van uit.

Derde week
De derde en laatste week richt zich op innovatie en vindt plaats in het gloednieuwe onder komen van Dümmen Orange in Rheinberg en op de Wageningse Universiteit.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant