Afbeelding
Foto: BBH

Dracaena: woonplant van de maand januari

Algemeen

De perfecte kickstart van het jaar heeft stoere stammen, prachtige bladeren en trendy kleuren: Dracaena is een echte statementplant met een exotische uitstraling.


Kamerklassieker 
Op zoek naar een opvolger voor de kerstboom? Dracaena is een flamboyante kamerklassieker die de sfeer in huis mooi groen houdt. Met desgewenst een vleugje geel, goud, roze of rood, want er is ruime keuze in verschillende opvallende bladtekeningen. Wat alle Dracaena's gemeen hebben, is dat het schitterende planten zijn die gaan van binnenboom tot tafelmodel, zodat er altijd wel een plekje voor te vinden is. Pak 'm wel even lekker warm in als hij mee naar huis mag, want als tropisch type vindt Dracaena het al te koud als het onder de 10°C komt. 

Woonplant van de maand
Dracaena is Woonplant van de maand januari 2018. De 'Woonplant van de maand' is een initiatief van het Bloemenbureau. Maandelijks kiest het Bloemenbureau in overleg met vertegenwoordigers uit de sierteeltsector een plant die het opvallend goed doet bij de consument, of juist (nog) niet zo bekend is, maar wel potentie heeft om het goed te doen in de woonkamer. 

Lees verder op www.bloemenbureauholland.nl. Daar is ook nog meer beeldmateriaal te vinden
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant