Afbeelding
Foto: BK

BZG-lijst uitgebreid met Goalkeeper Pac en AOP

Algemeen

De BZG-lijst met zuiveringsinstallaties is uitgebreid met de zuiveringsinstallatie GOALKEEPER PAC en de mobiele zuiveringsinstallatie AOP5.

De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van in opdracht van WaterQ uitgevoerd onderzoek, geoordeeld dat met de GOALKEEPER PAC  (capaciteit van 1,6 – 3,2 – 4,8 m3/uur, etc.), indien deze wordt toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald. De zuiveringsinstallatie GOALKEEPER PAC wordt daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst voor het 95% zuiveringsrendement. 
 
De Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw (BZG) heeft op basis van in opdracht van Verhoeve Milieu & Water uitgevoerd onderzoek, geoordeeld dat met de mobiele installatie AOP5 (met een capaciteit van 5 m3/uur), indien deze wordt toegepast bij de onderzochte specificaties en instellingen, ten minste 95% zuiveringsrendement wordt behaald. De mobiele zuiveringsinstallatie AOP5 wordt daarom op de BZG-lijst met goedgekeurde mobiele zuiveringsinstallaties geplaatst voor het 95% zuiveringsrendement. 
 
Voor aanvullende informatie met betrekking tot de GOALKEEPER PAC en AOP5 wordt verwezen naar het informatieblad dat bij de BZG-lijst. Overige informatie is op te vragen bij de leverancier van het product. 
 
De BZG-lijst is te vinden op: http://www.helpdeskwater.nl/onderwerpen/emissiebeheer/agrarisch/glastuinbouw/ 

 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant