Afbeelding
Foto: Dutch Flower Group

Rosalink en Rose Connect bundelen krachten

Algemeen

Per 1 januari 2018 fuseren twee toonaangevende handelsbedrijven in rozen: Rosalink en Rose Connect. Beide bedrijven zijn gevestigd in Aalsmeer.

In de afgelopen jaren heeft Rosalink een belangrijke positie opgebouwd voor het aanbod van rozen met kwekers in Uganda, Kenia en Tanzania. Rose Connect, onderdeel van Dutch Flower Group, doet zaken met name met kwekers in Kenia. Door de krachten te bundelen, verwachten de bedrijven hun posities verder te verstevigen in Oost-Afrika. 

De activiteiten van Rose Connect worden per 1 januari 2018 ondergebracht bij Rosalink. Na de jaarwisseling zal de verkoop en marketing worden gerealiseerd vanuit één onderneming: Rosalink, als onderdeel van Dutch Flower Group. Erik Bruine de Bruin zal Rosalink in de gefuseerde opzet gaan leiden als algemeen directeur.
Erik Bruine de Bruin: "De combinatie van onze beide bedrijven, met de stevige relaties met de rozenkwekers in Oost-Afrika, zal nog krachtiger kunnen opereren. Vanuit Rosalink in de nieuwe opzet zijn we in staat om onze klanten een breder en dieper aanbod rozen te kunnen bieden."
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant