Afbeelding
Foto: hortivation

Bob Ursem spreekt over de toekomst tuinbouw

Algemeen

De Tuinman der Technologen, oftewel Drs. W.N.J. Bob Ursem is keynote speaker tijdens het Future Trends & Innovations in Horticulture Technology event.

Ursem schetst de mogelijkheden van de technische plantentuin waarbij trends in energie, licht en plantenstoffen de basis vormen van talloze toekomstige innovaties. Het event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. De ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op.
Diverse sprekers nemen u mee op reis naar de mogelijkheden van de techniek. Op het programma staan data driven integrated growing systems, phenotyping, smart diary farming, printbare elektronica, SIOM, de mogelijkheden van GPS-data en precisietechnologie. Het volledige programma vindt u op de website van Hortivation. Hier kunt u zich ook inschrijven voor deelname. 

Het Future Trends & Innovations in Horticulture Technology vindt plaatst op 12 december 2017 van 14:30 uur tot 19:00 uur in het World Horti Center in Honselersdijk. De inschrijving is geopend. 

Het "Future Trends & Innovations in Horticulture Technology" event wordt aangeboden door AVAG, Stichting Hortivation, Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, TNO en Wageningen Universiteit & Research. Het event is interessant voor tuinbouwtoeleveranciers, technisch georiënteerde tuinbouwondernemers en adviseurs, kennisinstellingen, overheden, ICT- en sensorbedrijven van buiten de tuinbouwsector. 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant