Afbeelding
publiek domein

200 scholieren maken kerststukjes voor ouderen

Algemeen

Op vrijdag 8 december maken 200 scholieren uit Amersfoort 250 kerststukjes speciaal voor ouderen in de wijk Kattenbroek.

De ruim 200 scholieren aan de Gabrie Mehenschool in Kattenbroek maken onder begeleiding van bloemist Godelieve van den Hengel-Spijker en cursisten van de Elso Post Floral Academy 250 kerststukjes. De bedoeling is om ouderen in het zonnetje te zetten. Ouderen hebben immers in de jaren 50 Nederland weer opgebouwd en stonden aan de wieg van de welvaart zoals we die nu kennen. Zij zijn waardevol voor ons allemaal en verdienen een kerststukje.

Felini Foundation
De inkoop en sponsoring van materialen wordt geregeld door de Felini Foundation. De stichting die communicatie tussen generaties bevordert met vrolijke, positieve projecten binnen de sierteeltsector of muzikale wereld. Supermarkt Picnic verzorgt de logistiek op vrijdag 8 december. De kerststukjes worden in de middag bezorgd. De scholieren bezorgen zelf ook kerststukjes op maandag 11 december bij ouderen in hun straat/buurtje.
Deze kerstactie ontvangt steun van het buurtbestuur Kattenbroek en de gemeente Amersfoort uit het buurtbudget Kattenbroek.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant