Afbeelding
Foto: Flower Factor

Samenwerking Flower Factor en Master Florist

Algemeen

Flower Factor en Master Florist gaan een strategische samenwerking aan.

Vanaf 1 augustus zijn Flower Factor en Master Florist (De Vakbloemist) een strategische samenwerking aangegaan met als doel bloemisten internationaal te versterken en meer te profileren met unieke vaardigheden en inspiratie.

Pim van den Akker van Flower Factor over de nieuwe ontstane samenwerking: "Dit partnership helpt Flower Factor en diens bronnen van inspiratie en educatie naar een nieuwe hoogte qua bereik en bloemisten en biedt nieuwe dimensies en mogelijkheden aan onze industrie".
Mark Doyle en Jan Huisman van Master Florist over de samenwerking: "De samenwerking biedt bloemisten gemakkelijker toegang tot educatief materiaal en inspiratie en past perfect in onze samen-groeien-strategie voor bloemisten en partners. Dit voegt waarde toe aan onze internationale beweging".

Flower Factor en Master Florist delen veel dezelfde waarden en zijn beide erg enthousiast om die te promoten. Zij geloven dat design, vaardigheden, creativiteit, inspiratie en educatie cruciale factoren zijn voor een sterke en veerkrachtige toekomst binnen de bloemisterij. 

Afbeelding

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant