Afbeelding
Foto: vakbloemist

De vakbloemist komt met nieuw platform

Algemeen

De Vakbloemist introduceerde afgelopen week haar nieuwe programma "Samen Groeien" tijdens de kwekersmeeting bij van der Lugt.

Het nieuw gelanceerde programma en platform staat voor digitalisering en verbinding tussen sector en bloemist.
De sterk groeiende organisatie vóór de bloemist houdt zich al vanaf de start nadrukkelijk bezig met bruggen te slaan tussen bloemisterij en sector. Jan Huisman, medeoprichter van het platform; "Alle partijen hebben elkaar nodig voor een substantiële en duurzame toekomst, het elkaar leren kennen en onderkennen vormt een primaire voorwaarde in dit proces".
Afgelopen week presenteerde De Vakbloemist haar partnerpagina's aan een eerste groep deelnemende kwekers. De profielpagina's vormen een digitaal informatiekanaal voor de bloemist waar het verhaal rondom bloemen kan worden verteld en worden gevonden, de kweker zichzelf kan profileren en de beschikbaarheid rondom soorten en introducties zichtbaar zullen worden. 

De partnerpagina's zijn niet alleen bedoeld voor kwekers. Oók brancheverenigingen, leveranciers, veredelaars die op zoek zijn naar een kennispartner en direct(er) contact met de bloemist zijn er welkom.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant