Hoogendoorn en Nitea sluiten partnerschap
Logo bloemenkrant.nl

Hoogendoorn en Nitea sluiten partnerschap

Hoogendoorn Growth Management, tuinbouwautomatisering, en Nitea, management-informatiesystemen, hebben een exclusieve samenwerkingsovereenkomst getekend.

Door kennis en expertise te delen kunnen innovatieve verbeteringen efficiënter worden doorgevoerd in het real-time arbeid- en productieregistratiesysteem Work-IT. Gezamenlijk zullen zij Work-IT in de markt zetten. Dit biedt telers wereldwijd de mogelijkheid om productiviteit te verhogen en kosten te verlagen. 

Op 6 februari jl. zijn Hoogendoorn en Nitea een exclusieve samenwerking aangegaan voor de toekomstige ontwikkeling, verkoop, distributie, service en ondersteuning van management informatie systeem Work-IT. Nitea is verantwoordelijk voor de Benelux, Hoogendoorn zal zich richten op overige landen. Door kennis te delen op het gebied van arbeid- en productieregistratie streven beide bedrijven ernaar om de innovatiekracht naar een hoger niveau te brengen. Dit maakt het mogelijk om Work-IT nog beter af te stemmen op de individuele behoeften en doelstellingen van telers wereldwijd. 

Marketing & Sales Director bij Hoogendoorn, Martin Helmich: "Onze strategische samenwerking met Nitea vormt een drijfveren voor verdere groei en innovatie. Daarmee komen we tegemoet aan de eisen van lokale telers wereldwijd. Met Work-IT bieden we inzicht in alle bedrijfsprocessen en geven we telers handvatten om productiviteit te verhogen en bedrijfskosten te verlagen. " 

Algemeen directeur van Nitea, Arjen Brand: "Door onze krachten te bundelen kunnen we individuele behoeften van hedendaagse telers nog effectiever integreren in de gebruikersvriendelijke software. Zij krijgen daarmee inzicht in elk aspect van hun bedrijfsvoering: dit legt de basis voor een efficiëntere strategische korte- en lange termijn planning."
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden