Logo bloemenkrant.nl

Floweringyourworld.com inspiratie platform voor bloemist

De afgelopen jaren zijn er tal van promotiecampagnes en promotiegroepen opgezet; zo heb je bijna voor elke bloem uit de top 10 wel een promotiegroep.

Marketing manager Harm Koningen van Hukra BV werkt veel samen met deze promotiegroepen. Koningen: "Een samenwerking die in mijn ogen echt een meerwaarde heeft gecreëerd voor de klanten van Hukra BV, die voornamelijk bloemist zijn."
Vanuit de verschillende promotiegroepen worden brochures uitgebracht met prachtige inspiratiebeelden. De meeste brochures worden ''hard copy'' aan de handel aangeleverd, waarna het waterdicht wordt verpakt en verstuurd naar de bloemist. De bloemisten waarderen deze brochures en halen hier hun inspiratie uit waarna ze hun eigen ''touch'' eraan geven.

Toch vond Koningen vanuit het oog van een exporteur algehele bloemenpromotie belangrijker dan de promotie per productgroep.
Koningen: "Hierdoor is het idee ontstaan om een online platform (www.floweringyourworld.com) te ontwikkelen waar de bloemist terecht kan voor online inspiratiebeelden, online magazines en onze eigen '''today's auction'' die de aanvoer laat zien op de Aalsmeer bloemenveiling. Voor een bloemist is het ideaal om 1 online plaats te hebben waar hij/zij inspiratie kan zoeken, downloaden en eventueel zelf gebruiken. Met floweringyourworld.com hopen wij een meerwaarde gecreëerd te hebben voor de bloemist."

www.floweringyourworld.com 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden