Afbeelding

Bijeenkomst over Het Nieuwe Verwerken

Algemeen

De bloembollensector, toeleverende bedrijven en Wageningen UR werken samen aan een nieuw en duurzaam systeem met voor het verwerken van bloembollen.

Het Nieuwe Verwerken is een belangrijke stap in de verduurzaming van de bloembollenteelt. Een innovatieve aanpak die het verschil gaat maken voor de bloembollen, de mens, de omgeving én de ondernemer van de toekomst. 
 
Op woensdag 11 januari 2017 presenteert André Hoogendijk, adjunct-directeur KAVB, Het Nieuwe Verwerken. Loek Hermans, boegbeeld van de Topsector T&U licht vervolgens toe waarom de Topsector een belangrijke bijdrage levert aan het onderzoek. Henk Gude, onderzoeker bij Wageningen Plant Research, vertelt over de vorderingen in het onderzoek.

Na de presentaties is er een korte rondgang op de Mechanisatiebeurs langs innovaties bij drie partners van Het Nieuwe Verwerken: GMN, Bright Spark en Machinefabriek Akerboom. De rondleiding eindigt op het Kennisplein.

Kennisplein  
Het Kennisplein is een gezamenlijke stand op de Mechanisatiebeurs van: Flower Science, Flynth adviseurs en accountants, Greenport Duin- en Bollenstreek, Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM), Groen onderwijscentrum, Wellantcollege Rijnsburg,  KAVB, Rabobank Bollenstreek en Wageningen Plant Research. 
 
Locatie
Expo Haarlemmermeer 
Stelling 1 
2141 SB  Vijfhuizen 
 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant