Afbeelding

Pull Position December Tour levert 1.500 euro op

Algemeen

De Pull Position December Tour begint een bijzondere traditie te worden…

Na een geslaagde eerste December Tour in 2015, stond dit jaar op donderdag 8 december jl. de tweede inspirerende editie op de agenda. Tijdens deze netwerkbijeenkomst zijn de klanten en relaties van Pull Position mee op excursie genomen naar twee innoverende bedrijven in de regio. Door het opnemen van Stichting KiKa in de kerstgedachte van de middag, heeft de Pull Position December Tour dankzij alle deelnemers een totaalbedrag van 1.500 euro opgebracht.

Inspiratievol en innoverend programma
Met een groep van 36 personen bezocht Pull Position UrbanFarmers in Den Haag en Koppert Cress in Monster; twee innovatieve bedrijven die de laatste tijd vaak het nieuws bereikt hebben. De touringcar bracht het hele gezelschap eerst bij UrbanFarmers, de grootste stadsboerderij van Europa. Hier werd tijdens een rondleiding op de zesde etage van het flatgebouw De Schilde, door de Tilapiakwekerij en de groentekas boven op het dak, de visie over de duurzame voedselproductie voor de lokale bevolking van Den Haag verteld.
Ook bij Koppert Cress werd op inspirerende wijze het verhaal over voeding, gezondheid en het belang van het als bedrijf meer richten op de eindgebruiker toegelicht tijdens een presentatie van Stijn Baan. Na een kijkje in de productieruimte en de proeftuin, werd bij dit bedrijf de dag afgesloten in 'de gezondste bedrijfskantine ter wereld' met een gezellige borrel en natuurlijk een gezonde snack. 

Deelnemers maken groot gebaar in kerstgedachte
Ieder jaar kiest het team van Pull Position voor een ander goed doel, wat meegenomen wordt in de kerstgedachte van de December Tour. Dit jaar viel de keuze op Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), waar de klanten en relaties van Pull Position met een groot gebaar aan doneerden. Het totaalbedrag van dit jaar overtreft de schenking van de vorige editie van de December Tour en laat de organisatie met een heel goed gevoel terugkijken op de December Tour.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant