Afbeelding

Parfum Flower Company reikt prijs uit

Algemeen

Parfum Flower Company heeft afgelopen trouwseizoen een Golden Ticket-actie gehouden voor het winnen van een reis naar Kenya.

Vrijdag 16 december is de prijswinnaar bekendgemaakt die een geheel verzorgde reis naar Kenya wint voor 2 personen. De winnaar is Markus Bopfinger van 'Das Blumenfenster' uit Dachau, Duitsland.
 
Reis
De prijs bevat een compleet verzorgde reis naar Kenya. Er wordt een bezoek gebracht aan de Tambuzi farm in Nanyuki, waar de David Austin rozen vandaan komen, en een safari tour om de 5 grootste dieren van Afrika te ontmoeten. Met overnachtingen in het superluxe Fairmont Mount Kenya Hotel.
 
Markus Bopfinger kon het eerst niet geloven dat hij had gewonnen: "Ik was steeds niet in de winkel aanwezig toen ik door Parfum Flower Company werd gebeld", vertelt Markus. "Ik dacht weer een verkoper aan mijn broek te hebben hangen. Dus ik belde niet terug. Toen ik uiteindelijk de medewerker van Parfum Flower Company aan de telefoon had, dacht ik dat ik voor de gek gehouden werd. Maar het is echt waar", gaat Markus, die al ruim 16 jaar bloemist is, verder. "Ik vind het fantastisch! Ik koop in het trouwseizoen veel David Austin rozen, maar ook geurende rozen. Het zijn de meest luxe rozen die je een toekomstige bruid kan aanbieden. Ik heb veel bruidswerk, in het seizoen tussen de 3 en 6 per week, en verwerk de David Austin en geurende rozen in bruidsboeketten en andere arrangementen. Toen ik een Golden Ticket in een bos rozen tegenkwam dacht ik: 'waarom niet'? En kijk nu! Volgend jaar mag ik naar de Tambuzi farm om te zien hoe de rozen worden geteeld en verpakt. Bovendien mag ik lekker een dag op safari en verblijf ik in een van de meest luxe hotels van Afrika! Ik vind het super!"
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant