Afbeelding

Loswal "De Bonnen" gul voor Muzikater

Algemeen

Vanaf  januari 2017 wordt er op tal van plaatsen in Westland een theatrale tijdreis voor ouderen georganiseerd met als titel De eeuw van uw leven!

Gisteren overhandigde Paul Steyn van Beheerstichting Loswal "De Bonnen" een cheque van € 5.000,- aan stichting Muzikater uit 's-Gravenzande om de theatervoorstellingen mogelijk te maken. Andere bijdragen komen van Fonds Westland, RaboWestlandfonds en Fonds Sluyterman van Loo.
Elco van Noort, voorzitter van stichting Muzikater: 'Het is geweldig wat fondsen allemaal mogelijk maken op cultureel gebied. De ouderen beleven tijdens de voorstelling opnieuw het Nederland en het Westland uit de 20e eeuw met liedjes, filmbeelden, foto's en met veel humor.' De tijdreis stopt in veel tijdsperioden. In de jaren 30 komt minister-president Colijn tot leven. In de jaren 40 koningin Wilhelmina. Van Noort: 'Vooral de jaren vijftig zal een feest van herinneringen zijn. Alle Westlandse ouderen zijn tegen een zeer lage entreeprijs uitgenodigd om te komen.'

Paul Steyn overhandigde nog een cheque voor een ander project van stichting Muzikater. Loswal "De Bonnen" schonk € 2.500,- voor een tweetal voorstellingen (Vriendland) voor verstandelijk beperkten in Westland. Ook Fonds Westland draagt hieraan bij.

De Bloemenkrant publiceerde eerder - 3 mei jl.- over Loswal "De Bonnen'. De beheerstichting is bekend vanwege haar ondersteuning van culturele en maatschappelijke initiatieven die de kwaliteit van de samenleving bevorderen. De Loswal is met name actief in de regio Westland en Hoek van Holland. De stichting is aangesloten bij de Club van 100.


Foto:  Paul Steyn (Loswal "De Bonnen") overhandigt cheque aan Elco van Noort (Stichting Muzikater) te Fata Morgana, Monster.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant