Afbeelding

Flower Fashion tijdens Zalando Style Icons Events

Algemeen

Sinds 10 november in Amsterdam en 25 november in Antwerpen zijn per land drie mode-influencers een felbegeerde award rijker.

Tijdens de jaarlijkse Zalando Style Icons (voorheen Zalando Blogger Awards) koos een modejury de winnaars van het Creative Content Icon en besliste het publiek samen met de jury wie de award voor Rising Style Icon en de hoofdprijs, Style Icon of the Year, kreeg.
Na eerdere bloeiende samenwerkingen tussen Zalando en LM Flower Fashion werd het modieuze bloemen- en plantenpromotie platform gevraagd voor een bijzondere styling van groene planten en groene bloemen. Hiermee bereikte de groentrend de mode-influencers en werden er veel foto's gedeeld via invloedrijke social mediapagina's van de wanden met planten op het podium tot de hangende constructies van planten en tafeldecoraties in groen tijdens het diner voorafgaand aan de awardshows.

Zalando Style Icons Event in Amsterdam
Tijdens een award ceremonie die werd gehost door Yara Michels en Kay Nambiar in het Amsterdamse Hotel Arena werden op 10 november de winnaars van de Zalando Style Icons 2016 in Nederland bekend gemaakt: Claire Cliteur is de Style Icon of the Year en Nicole Huisman heeft de Rising Style Icon in de wacht gesleept. Ingrien Liu kon met haar artikel de jury overtuigen en werd beloond met de Creative Content Icon.
In de monumentale kerk die nu als eventlokatie van Hotel Arena fungeert werd een hangende constructie gerealiseerd en een fotowand van diverse groene planten van Anco pure Vanda, VDE Plants, JM Plants en Dracaenakwekerij De Plaats. Voorafgaand aan de award ceremonie vond een diner plaats die werd gestyled met groene snij-Cymbidiums van HVS Orchids.

Zalando Style Icons Event in Antwerpen
Vrijdag 25 november werden tijdens een spannende award show, dat in het Felix Pakhuis in Antwerpen plaatsvond, de drie winnaars van de Zalando Style Icons 2016 aangekondigd door presentator Elodie Ouédraogo. Voor de Zalando Style Icons, heeft Zalando de meest getalenteerde fashion influencers van België en Luxemburg in de prijzen gezet. Dit jaar heeft Zalando gekozen voor de top-level fashion influencers voor de categorieën: Style Icon of the Year, Rising stijlicoon en Creative Content Icon. De winnaars zijn - in die volgorde - Annabel Pesant, Monica Ho en Emma Gelaude.

Het stijlicoon van het jaar, is de winnaar van de felbegeerde 1e prijs: een fashion trip naar LA en een jaar gratis winkelen bij Zalando ter waarde van € 3.000, -. The Rising Style Icon en de winnaar Creative Content Icon wonnen een mode-reis naar Berlijn en ook een jaar lang gratis winkelen bij Zalando ter waarde van € 3.000, -.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant