Afbeelding

Floritainment

Algemeen Column

Het Hana Ike gevecht oftewel de Hana Ike Battle komt er weer aan.

Vorig jaar letterlijk met veel tamtam geïntroduceerd en ook in deze beursweek weer paraat. Zowel op de Trade Fair als de IFTF. Voor wie het vorig jaar niet gezien heeft. Tijdens de vijf minuten durende Hana Ike Battle maken twee arrangeurs van de aanwezige bloemen, bladeren, takken en vazen een mooi arrangement. Het publiek is de jury en daardoor van groot belang. Zij bepaalt wie wint. 

De Hana Ike Battle is over gewaaid uit Japan. Daar wordt dit 'Floritainment' al een aantal jaar georganiseerd. Het leuke is dat de Japanse arrangeurs die in Japan de battle organiseren ook in Nederland aanhaken en de strijd aangaan met lokale arrangeurs. Gegarandeerd spektakel dus. Dit jaar wordt in totaal vier wedstrijden georganiseerd. De Final Battle vindt vrijdag 4 november a.s. plaats om vier uur bij Pot en Mand (PTMD) in Aalsmeer. Alle winnaars van de op de beurs georganiseerde battles worden uitgedaagd mee te doen aan de Final Battle. De winnaar wordt beloond met de Hana Ike Battle award 2016. 

Wilt u een keer meedoen? Dat kan. Het leuke aan de Hana Ike Battle is dat eigenlijk iedereen met een passie voor bloemen en een flinke dosis creativiteit mee kan doen. Het is eenvoudig, snel, leuk om naar te kijken, inspireert en het draait om bloemen. Kortom Floritainment dat past in de huidige tijdsgeest. Geïnteresseerd? Kijk op de www.hanaikebattle.eu voor de locaties en de tijden. U bent van harte welkom!

Manon Velthuis

VGB beleidsmedewerker
www.vgb.nl | VGB Voor wie verstandig handelt
 


 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant