Logo bloemenkrant.nl

Vanda orchidee tijdens opening W Hotel Amsterdam

Onlangs vond de officiële opening plaats van BANK, het tweede gebouw van W Hotel Amsterdam.

Met de transformatie van het voormalige KAS Bank-gebouw, gelegen tegenover het voormalige Rijkskantoorgebouw voor Geld en Telefonie (Exchange), is W Amsterdam compleet.
De kick-off van de opening werd verzorgd door theatercollectief Bouillabaisse, onder leiding van actrice Carolien Spoor.
Gasten waren in de veronderstelling een normale rondleiding te krijgen, maar kwamen er gaandeweg achter dat ze onderdeel werden van een verrassend theaterstuk. Bouillabaisse liet de gasten op een spectaculaire manier kennis maken met de bijzondere eigenschappen van het historische gebouw.
De Vanda orchidee planten van Anco pure Vanda speelden een speciale rol tijdens deze spectaculaire opening. In de architectonische glazen hal naar de exclusieve WoW Suite werden blauwkleurige Vanda planten opgehangen waardoor de gasten door een mystieke hal naar de verrassende topsuite van het hotel werden geleid. 

Vanda Orchidee
Een van de meest bijzondere Orchidee geslachten is wel de Vanda. Het is een bijna mystieke Orchidee, één die leeft van de lucht en onder andere bloemen heeft in een kleur die in de natuur vrijwel niet voorkomt, blauw. De Vanda komt oorspronkelijk voor op de zuidflanken van de Himalaya en in het gebied van India tot Zuid-China. De Orchideeen groeien er hoog in de bomen van het oerwoud. Met haar lange wortels zet de plant zich vast in bomen, de wortels voeden zich met ochtenddauw en regen. 
In Nederland worden de planten en bloemen door Anco pure Vanda succesvol gekweekt. De Vanda Orchidee is wereldwijd verkrijgbaar in een enorme variatie aan soorten. De kleur, bloem- en plantvorm verschillen binnen de diverse soorten. Dat maakt de Vanda zo aantrekkelijk, voor iedereen is er wel een variëteit van de Vanda te vinden die bij zijn of haar interieur past. 

Voor meer informatie, zie www.anco-pure-vanda.nl


 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden