Logo bloemenkrant.nl

Bloemen tijdens presentatie nieuwe couture collectie

Jan Taminiau presenteert nieuwe couture collectie in Amsterdam.

Van de koningsblauwe jurk van koningin Máxima die ze droeg bij de inhuldiging van koning Willem-Alexander, tot aan de indrukwekkende kostuums van het Nationale Ballet, het zijn stuk voor stuk creaties van de Nederlandse couturier Jan Taminiau. Zijn nieuwste couture herfst/winter 2016 collectie presenteerde hij op een bijzondere locatie, namelijk op de zolder van het ARTIS Groote Museum in Amsterdam. De prachtig karakteristieke zolder is sinds 1947 niet meer in gebruik maar de deuren werden speciaal voor Jan Taminiau geopend. Jan Taminiau vertaalde de droomwereld in zijn zolder.
Na eerdere nationale en internationale bloeiende samenwerkingen tussen Jan Taminiau en LM Flower Fashion werden voor de Amsterdamse presentatie ook bloemdecoraties gestyled in stijl van de nieuwe collectie.

LM Flower Fashion
Geinspireerd op de kleuren van enkele topstukken uit de collectie werden de bloemen in samenspraak met Jan zelf door LM Flower Fashion gestyled. In het decor van de presentatie pasten de bloemen niet in het droombeeld, "stijlvolle bloemen staan niet op zolder"! En dus straalden de bloemen als entree van het ARTIS Groote Museum.
Hortensia Pimpernel, Verena Milka en Verena Green van Vollering Hydrangea zorgden samen met Delphiniums Belladonna Volkenfrieden, Triton Bluewere en Eryngium Magnetar Questar van Marginpar gestyled met Vanda Nitaya Tweed Blue, Plum Gorgeous en Vanda Tayanee Maxi Blue van Anco pure Vanda als finishing touch.

Foto credit: www.jantaminiau.com

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden