Grow Together met de Vakbloemist

Algemeen

"Kwekers kunnen voortaan hun producten promoten mét Hollands beste en grootste bloemistencommunity"

De Vakbloemist(devakbloemist.nl) met diens grote netwerk van bloemisten in Nederland, een nauwe samenwerking met het Bloemisten Netwerk én een sterke vertegenwoordiging binnen de internationale bloemisterij, lanceert een nieuwe vorm van bloemenpromotie.

De promotie bereikte maar liefst meer dan 2500 bloemisten in Nederland verschillende keren, en tienduizenden consumenten. Een groot succes om zoveel getalenteerde Nederlandse bloemisten te bereiken in een aanstekelijke en positieve atmosfeer tegen hele lage kosten. De promotie wordt in zijn algemeenheid gezien als enorm positief voor kweker en lokale bloemist en past dan ook volledig binnen de `samen groeien`-boodschap van De Vakbloemist.

En nu is de winnaar bekend! Maaike Alblas afkomstig uit Vroomshoop! Bij Maaike werd op haar 16e MS gediagnosticeerd, nu is ze 21 maar staat enorm positief in het leven. Feedback was overweldigend positief, en laat zien dat dit een eerste stap is naar meer en een nauwere samenwerking tussen kwekers en de bloemisten-community in Nederland.

Reacties van betrokkenen:

Maaike Alblas: Echt een prachtig boeket! Hartstikke bedankt

Astrid van Rees (Orangerie21): Een super roos om mee te mogen werken en natuurlijk helemaal geweldig om zo'n prachtig boeket te mogen maken!

Ferry van Rodijnen (Arend Roses): De fantastische actie "bloemen voor jou" van de Vakbloemist was voor ons de ideale mogelijkheid om onze nieuwe helder rode roos Red Eagle® onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse bloemist.

Arend Roses introduceert jaarlijks diverse soorten exclusieve variëteiten, om in te spelen op de vraag vanuit de vakhandel is het voor ons van belang om direct in contact te staan met de bloemist. De Vakbloemist is voor ons de ideale schakel tussen kweker en bloemist.

De Vakbloemist

Opgericht in 2015 door Jan Huisman en Mark Doyle streeft De Vakbloemist ernaar om nieuwe en andere manieren te vinden om sierteeltbreed te groeien. Dit gebeurt o.a. door bloemisten met elkaar te verbinden, hun belangen te vertegenwoordigen en de kernwaarden van de vakman terug te brengen naar de lokale ambassadeur in bloemen. Samen groeien is gelanceerd om te verbinden met kwaliteitskwekers, groothandelaren en leveranciers. Zo biedt De Vakbloemist toegevoegde waarde aan beide kanten en kan er gezamenlijk worden ingezet op een groeiende sector!

Uit de krant

Uit de krant

Uit de krant