Logo bloemenkrant.nl

Rotoflowers organiseert Open Huis

Rotoflowers BV bestaat sinds 1992 en is zich sinds 2013 gaan specialiseren in het importeren en verkopen van zomerbloemen.

'Via een zorgvuldig uitgekozen netwerk van vaste kwekers uit Zimbabwe, Kenia, Ethiopië en wat kleinere Afrikaanse bloemenlanden krijgen wij dagelijks ons assortiment zomerbloemen binnen', vertelt Cees Admiraal, financieel controller van Rotoflowers. 'Dat assortiment bestaat uit onder andere Bupleurum, Asters, Ammimajus, Hypericum, Limonium, Agapanthus, Gyps, Ammimajus, Alstroemeria  en Anjers. Door deze vaste kwekers zijn we in staat om onze bloemen over langere periodes te leveren met een constante kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat we uitstekend in staat zijn lange termijn afspraken met onze klanten te organiseren en in te vullen.'

Ervaren team   

'De bloemen worden door ons gelijk na aankomst verkoopklaar gemaakt in onze eigen productieruimte in straat 2 van Aalsmeer', ligt Admiraal enthousiast toe. 'Dagelijks staat hier een ervaren team van vaste medewerkers klaar, die de bloemen uitpakken uit de importdozen en op water zetten.

De verkoop vindt telefonisch plaats vanuit onze verkoopteams op Aalsmeer Rotoflowers (Peter, Aad en Michael)  en Rijnsburg Rotoflowersspecial ( Ton, Alex en Jelle). Ook is het mogelijk via onze webshop op www.rotoflowers.nl  en via een voorraadkoppeling direct op de voorraad van de klant. Hierdoor kunnen we onze klanten bedienen naar hun eigen behoefte.'

Specialist

'Rotoflowers profileert zich als de specialist voor alle zomerbloemen. 'We zitten daarom de komende jaren zeker niet stil', legt Cees uit. 'We breiden onze productiegebieden uit, er komt  uitbreiding van het te leveren assortiment, we denken mee in het milieubewust omgaan met bestrijdingsmiddelen en teeltmethoden en gaan voor optimalisatie van de logistiek. Dat zijn echt onze speerpunten. Maar voor alles gaan we voor een duurzame samenwerking met onze kwekers, klanten en relaties.

Om iedereen nu eens persoonlijk te spreken en uit te leggen waar we mee bezig zijn organiseert Rotoflowers op 29 september een openhuis van 8.00 tm 13.00 op onze locatie in Aalsmeer straat 2 box 88. Iedereen is van harte uitgenodigd om ons assortiment voor het komend seizoen te aanschouwen en onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met ons bedrijf en de medewerkers. Rotoflowers kijkt naar u uit."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden