Afbeelding

De Bloemenkrant is weer uit

Algemeen

Boordevol informatie over de sierteeltsector: bloemen, bolbloemen, boomkwekerijproducten, ontwikkelingen en bijkomende producten.

En natuurlijk onze prachtige pagina's in 'Growers Pride'. Dit keer een dubbele versie.

Een kort overzicht van de inhoud van de editie van 17 mei 2016.

Wereldprimeur
'Let it Grow' is het nieuwe innovatieplatform voor de bloemen- en plantensector. Een kraamkamer voor baanbrekende ideeën, maar die ondersteuning kunnen gebruiken bij de realisatie. Silke Tijkotte en Royal FloraHolland zijn de initiatiefnemers van het platform en dagen ondernemers uit met hun innovaties te komen.

Colombia
Colombia behoort tot de grote bloemenlanden van de wereld. Lees over de kansen en mogelijkheden van handel drijven met deze voor Nederland belangrijke wereldspeler.

In Growers Pride het succesverhaal van de Lavendel Essence van teler Van Woudenberg en aandacht voor de Blue Eyed Beauty, een nieuwe Osteospermum in het toch al brede assortiment van Florensis. En verder alle ins en outs van de productgroep Kalanchoë: van veredelen tot vermarkten.

2Dezign
Op de pagina's van 2Dezign vertelt Gerben Ravensbergen over de foto-shoots in Schotland en Moskou, voor het nieuwe lelieboek dat tijdens de Dutch Lily Days gepresenteerd zal worden. En u krijgt antwoord op de vraag hoe je het corsovirus krijgt.

En natuurlijk de rubrieken die u van ons gewend bent, zoals de serie Een gewaarschuwd mens… over fraude in de keten. Ditmaal Andries Stekelenburg over de onwenselijkheid van het pieken van het debiteurenrisico.

De Bloemenkrant is volop in beweging en wij komen u vast ergens tegen. Overigens mag u ons altijd bellen of mailen. Wilt u adverteren neem dan contact op met Huub Snijders via telefoonnummer 06-226 685 55 of e-mail Redactie@Bloemenkrant.nl.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant