Afbeelding

Kassa roept Topbloemen.nl uit tot winnaar

Algemeen

In het televisieprogramma Kassa (VARA) werd zaterdagavond een item getoond waarin een achttal bloemenbezorgsites werden getest. Er werden van alle aanbieders een klein en een groot boeket besteld.

De bloemenexperts van Kassa, Rudy en Pascal van 2Design, hebben in hun beoordeling gelet op verpakking, kleur, trend, kwaliteit, afwerking, bezorging en prijs-kwaliteit-verhouding. Als eerste kwam Topbloemen.nl uit de test. Dit bedrijf kreeg een 8.

Kassa
Kassa is een consumentenprogramma van de VARA en wordt van eind augustus tot eind mei live uitgezonden op NPO 1 op zaterdagavond van 18.55 tot 19.25 uur. Terugkerende onderdelen in het programma zijn onder meer de "Belbus" en de productvergelijkingen. Op 19 maart 2015 werd er tijdens de uitzending een bloemenbezorgsitetest getoond. Hierin werden 8 bloemenbezorgsites getest. De uitzending is terug te zien op internet.

Topbloemen
Topbloemen.nl is opgericht in 1999 door Edwin Van Arkel en marktleider op het gebied van bloemen bezorgen. Tevens de vaste bloemensponsor van All You Need Is Love (tv), Hollands Beste Bloemstylist (tv) en De Leukste Moeder Van Nederland (radio, 100%NL.) Meer informatie: https://topbloemen.nl

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant