Afbeelding

Speciale tulpenbussen van Arriva naar Keukenhof

Algemeen

Arriva zet tijdens het Keukenhof-seizoen de Keukenhof Express in. De Keukenhof Express rijdt vier tot twaalf keer per uur van en naar Keukenhof.

Bezoekers aan het lentepark kunnen een combiticket kopen dat een vervoerbewijs én entreeticket in een is. Wie met dit combiticket reist, hoeft niet meer in de rij te staan bij het park. Bovendien is het ticket vaak voordeliger dan de toegangsprijs van Keukenhof en reis- en parkeerkosten bij elkaar.

Combitickets
De bezoeker kan vanaf Schiphol Plaza en station Leiden Centraal de tulpenbus nemen (buslijnen 858 of 854). Er zijn ook combitickets verkrijgbaar voor de bus vanuit het centrum van Amsterdam, Noordwijk, Haarlem en andere plaatsen. Het combiticket is verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in de regio, waaronder Schiphol Plaza en bij de Arriva Store op Leiden Centraal.
Daarnaast is het Combiticket online te bestellen via keukenhof.nl/ov. en ns.nl/spoordeelwinkel.

Keukenhof Express
De Keukenhof Express rijdt van 24 maart tot en met 16 mei 2016. De rit duurt circa 30 minuten. Arriva rijdt voor het vierde seizoen. Vorig jaar reisde 1 op de 6 bezoekers met de speciale tulpenbus naar het lentepark. In 2015 waren dat 205.500 reizigers.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant