Afbeelding

Gemaksconcept kwekerij Wouters slaat aan

Algemeen

Vorig jaar introduceerde Kwekerij Wouters binnen de productlijn Festival Colours de 'Aqua Easy XL'-pot. Deze pot heeft een eigen waterreservoir waar de plant naar behoefte gebruik van maakt.

De nieuwe L-potmaat (21 cm én 1,8 liter reservoir) is kleinere variant, dat met name door de maat- en prijsvoering populair is bij de retail. De trendy ompot, maar ook de slimme belading zijn grote voordelen die de inkopers als positief ervaren.

Trendy
De Aqua Easy-potmaat L is verkrijgbaar als hangpot, met eigentijdse 2 kleurentouwen. "Wij weten heel goed wat de consument wil en daar passen wij ons assortiment continu op aan," vertelt Margit Wouters, marketing- en verkoopsupport bij Kwekerij Wouters. "De hangtouwen in duokleuren maken het gemaksconcept helemaal af. De kleurcombinaties van de touwen roze/wit, blauw/wit en violet/wit, sluit ook weer aan bij de plantenmix."

Festival Colours
Alle Festival Colours planten geven de consument direct tuinplezier, door hun volle en kleurrijke bloei. 'Cherry picking' is de basis van de succesvolle productlijn. In de proeftuin worden de  steklingen uitgebreid getest, waardoor alleen de meest sterke, bloemrijke combinaties van rassen worden samengevoegd. 
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant