Afbeelding

Open Huis bij Kébol in Rijsenhout

Algemeen

Amaryllis-specialist en bloembollenexporteur Kébol bv opent zaterdag 19 maart haar deuren voor relaties, vakgenoten, omwonenden en belangstellenden. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het pand dat onder meer opvalt door zijn duurzame karakter.

Tijdens het Open Huis zijn er verschillende specialisten aanwezig die aan de realisatie van het pand hebben meegewerkt. Zij geven toelichting op de keuzes die gemaakt zijn en beantwoorden vragen. 

Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 16.00 en kunnen zich aanmelden via www.kebol.nl. Het bezoekadres is Rijshornstraat 209, 1435 HH Rijsenhout. 

Het bedrijf Kébol is in de afgelopen jaren flink gegroeid. De vorige locatie (in Noordwijkerhout) was te klein geworden en dit stond verdere groei van activiteiten in de weg. In samenwerking met de gemeente Haarlemmermeer en de SGN (Stichting Glastuinbouw Nederland) is Kébol op zoek gegaan naar een passende locatie. Uiteindelijk is de keuze gevallen op een kavel in het project PrimA4a in Rijsenhout. Dit gebied is speciaal ontwikkeld voor glastuinbouw en ligt centraal aan de A4 en dicht bij Schiphol. 

In februari 2015 werd de eerste paal van het nieuwe pand geslagen door wethouder Nederstigt. Maandenlang is door diverse specialistische bedrijven en bouwondernemingen hard gewerkt aan de nieuwe moderne bedrijfshal. Door een strakke planning en een goede onderlinge samenwerking met alle partijen zijn in december 2015 alle bedrijfsactiviteiten verhuisd naar de nieuwe locatie. Het moderne bedrijfspand is voorzien van de allernieuwste materialen waaronder duurzame dakafwerking, een moderne koelinstallatie en zonnepanelen.
 

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant