Afbeelding

Hoera, het is een… Campanula Spring Bell®!

Algemeen

Het is nogal wat: maanden wachten op het allermooiste wat er is. Maar nu kan er met vreugde verteld worden dat de Campanula Spring Bell® weer verkrijgbaar is bij Bunnik Plants en Nico van Os! In samenwerking met Syngenta Floripro Services en Pull Position heeft Spring Bell® een nieuw jasje gekregen. Dit wordt gevierd met een heuse gendertaart, waarmee de in het oog springende kleur van de Campanula nog eens extra onder de aandacht gebracht wordt.
 

Een nieuw gezicht voor Spring Bell®
Na vier jaar heeft de huisstijl van de Campanula Spring Bell® een metamorfose ondergaan en past deze weer geheel in de huidige tijdsgeest. De gezellige, tikje romantische, maar toch hippe huisstijl is doorgetrokken in een nieuw ontwerp van de teeltpot, website en promotiemateriaal. De Campanula Spring Bell® is al een blikvanger an sich door haar zee van blauwe of witte bloemen, maar door de nieuwe vormgeving worden de bloemkleuren nóg meer geaccentueerd.

Een hij of een zij?
De nieuwe look van de Campanula Spring Bell® is ludiek geïntroduceerd door middel van één van de overgewaaide trends uit Amerika: de gendertaart. Deze 'in verwachtingstaart' onthult het geslacht van de verwachte baby. Een aantal kopers van Bunnik Plants en Nico van Os ontving zo'n smakelijke verrassing. Tijdens deze actie werd de onderscheidende eigenschap van de Campanula nogmaals onderstreept, want bij het aansnijden van de taart kwam de prachtige, blauwe kleur van de bloemen duidelijk naar voren.

Blauwe wolk op de Seasonal Trade Fair
Zoals alle clichés altijd waar blijken te zijn, verdwijnen alle zware maanden zonder de Campanula als sneeuw voor de zon, zodra de kleurrijke plant weer verkrijgbaar is. Campanula Spring Bell® is terug te vinden op de Seasonal Trade Fair in Naaldwijk op woensdag 9 en donderdag 10 maart. Bunnik Plants en Nico van Os verwelkomen iedereen in de inspiratievolle stand 2.14 in de 'Pull Position'-straat.

Verkrijgbaarheid
Campanula Spring Bell® Blue en White kwekers:
Bunnik Plants | potmaat 12 cm
Nico van Os |potmaat 12 cm
Florigrow BvbA | Potmaat 12cm

Campanula Spring Bell® is een product van vermeerderaar Syngenta Floripro Services.
Voor extra informatie: www.springbell.eu.

Uit de krant

Meest gelezen

Uit de krant